Detta är perfekt att ta till eftermiddagskaffet, stillar även sockersuget bra.
1skopa proteinpulver
200g lättkvarg
1,5 msk kakao
2,5dl fiberhavregryn
1dl stevia strö
20g ekologiskt jordnötssmör.
Blanda först kvargen och proteinet till en jämn smet.
Tillsätt resten utav ingredienserna och in i kylen i 30-40min.
Ta ut, rulla små bollar och garnera med kokos om du vill.
Hela smeten + kokos blev 920kcal, blir cirka 27chokladbollar.
Räknade ut att smeten blev 201kcal/100g, om man räknar kalorier.
200g lättkvarg
1,5 msk kakao
2,5dl fiberhavregryn
1dl stevia strö
20g ekologiskt jordnötssmör.
Blanda först kvargen och proteinet till en jämn smet.
Tillsätt resten utav ingredienserna och in i kylen i 30-40min.
Ta ut, rulla små bollar och garnera med kokos om du vill.
Hela smeten + kokos blev 920kcal, blir cirka 27chokladbollar.
Räknade ut att smeten blev 201kcal/100g, om man räknar kalorier.
Kommentera