När alla vännerna gått hem
och festen är slut för länge sen
och man ligger ensam i sin säng
När alla vännerna gått hem
 

När alla vännerna gått hem
och dörren har stängts igen
och mörkret det skrämmer igen
När alla vännerna gått hem


Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll


Sen i söndags när Cissi och Therese lämnade mig och min lägenhet har jag känt mig ensam, det är tomt hemma hos mig. Under festivalen var det inte bara dessa söta töser som bodde hos mig utan min lägenhet kryllade av folk, dygnet runt. Jag tror inte ni förstår hur roligt jag har haft det dessa dagar men det är ändå lite skönt att återgå till vardagen och sina rutiner igen. Idag har jag jobbat, sovit middag i solen, handlat nya jobbskor och mjölk, varit ute på en långpromenad med mamma och städat lite. Det jag ville säga är att jag saknar Therese, Cissi och alla mina andra fina vänner som förgyller mitt liv.


Cissi, Therese och EaBea

Under torsdagen bestämde vi oss för att kvällens middag fick bli den bästa festivalmaten, langos. När vi stod i den ganska långa kön så roade vi oss en del. Vår kära vän Agnes från Linköping skulle lära sig dalmål och hon var riktigt duktig tycker vi dalkullor som var med. Tryck på play för att se resultatet, dalmål är så tjusigt.
 

Det blir en liten mjukstart med bilder från i tisdags när jag och några till invigde årets festival med att lyssna på min arbetskamrat och hennes band Linche, givetvis blev det några kalla öl i ett av alla kära tält. Så småningom kommer det dyka upp bilder från torsdagen, fredagen och lördagen. Det blir inte bara bilder utan tror även att jag ska bjuda på några härliga videoklipp... 


Peace and Love 09


Anna vid det fina passionsträdet


Erik gör E som i Ea och Erik ;)


Kristoff och Annsi


Sommar, festival, sol, kall öl och ErikLinnéa och Sofia


Erik