Jag har som vanligt haft en fin, mysig och alldeles underbar jul. Julafton var som vanligt en av årets absolut bästa dagar. Jag är en ju en riktig julälskar. Även i år blev jag alldeles för bortskämd med tok för fina och många julklappar, jag skäms faktiskt litegrann. 26 år och himla bortskämd men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade det. Jag älskar att både ge och få julklappar. En mindre bra sak som tomten kom med i år var att jag vaknade upp sjuk på juldagen. Jag fick i alla fall vara frisk på julafton, den viktigaste och bästa dagen på året. Har legat nu i ett par dagar med förkylning och feber. Det börjar bli lite bättre nu och skönt är väl det. Slänger in några bilder från julen som jag hittade i min mobil. Hoppas att alla ni har haft en fin jul! 

 

It's the most wonderful time of the year! 

 

Slå in julklappar är något jag gillar.
 
 
Syjunta hemma hos farmor med kusinerna. Det borde bli en ny tradition tycker jag.
 
 
Julklappsleken med familjen dagen innan julafton, blodigt allvar.
 
 
Jul hemma på vår gata i stan. 
 
Rasmus & Tobias fick couronnespel av mormor i julklapp, en uppskattad julklapp av alla syskon. 
 
 

 

"Ungdomsbordet" redo för julbord. 
 
 
Bill & Bull vill ha mat! 
 
 
Tomtebloss i väntan på tomten. 
 
 
Pappa fick ett nytt headset av sin syster och Mikaela i födelsedagspresent. En mycket nöjd pappa. 
 
 
En del av årets julgodis, made by me. 
 
 
Jag & Albin mötte kusinerna i en couronnematch. Vi hade nog fått rejält med stryk om inte Rasmus hoppat in som förstärkning på slutet. Han styrde upp en seger.
 
 
 
I går gjorde jag ett IQ-test på mensa.se. Enbart på skoj! Kvalificerar inte in till mensa, för medlemskap krävs en IQ på 131 eller mer (vilket uppnås av 2% av befolkningen, 98:e percentilen). Mitt IQ berkänas vara 119 enligt detta lilla test och det säger såklart långt ifrån allt. Men lite glad blev jag allt av denna kommentar: Detta motsvarar 90:e percentilen, dvs 90% av befolkningen har en IQ mindre än 119. Kanske inte var så dålig på testet ändå. Hehe. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dessa kuddar skulle jag mer än gärna se hemma hos mig. Åtminstone en av kuddarna (den översta i så fall). Jag är kär. Synd att dom släpptes alldeles nu innan jul, perfekt att önska sig i julklapp annars. Känner någon att dom har lite pengar över och vill göra mig glad – så varsågod. Dessa kostar 550:-/st och ni hittar dom i Gynnings shop