Nu har jag klarat januari och februari utan socker. Stolt över mig själv! Det går riktigt bra med träningen också. Bara att hålla i detta nu men mitt jävlaranamma är bättre och starkare än någonsin. Jag älskar träningen, inser nu att det är något jag verkligen ha saknat i mitt liv. I dag har jag gått morgonpromenad, kondititionsträning på gymmet, pluggat och druckit te med Anki. En bra torsdag! I morgon blir det ett besök på Framtidsmuseet med mamma och Albin, jag ser allra mest fram emot planetarieföreställningarna. 
 
 

Jag måste erkänna en sak för er, jag har ett nytt beroende. New Girl! En mycket bra och framför allt en rolig serie. Ja jag vet, jag är en serienörd. Jag sitter i soffan eller ligger i sängen och garvar högt för mig själv. Vilken dag som helst skulle jag bli rumskompis med tre killar. För killar är så mycket roligare än tjejer, ja självklart dom killar som har humor. Till exempel, tänk att bo i en lägenhet med tre killar med samma humor som mina tvillingbröder, då skulle man aldrig ha tråkigt. Rasmus och Tobias är utan konkurrens (kanske lite av pappa ibland) dom roligaste personerna jag känner och någonsin träffat. Vilken dag som helst borde ett nytt avsnitt av New Girl komma ut, jag väntar… Tills dess kanske jag får åka hem och hänga lite med Bill och Bull. 

 

Just nu sitter jag och laddar upp med en kopp kaffe. Tänkte börja denna morgon med en morgonpromenad innan skolan. I dag är det studiegruppsträff, vi har en uppgift som går ut på att svara på ett tiotal ”förälders frågor”. Dessa föräldrar vill ha ett möte med en klasslärare och en fritidspedagog angående sin son i årskurs två som efter ett och ett halvt år inte lärt sig att läsa. Det känns bra att öva på detta med föräldrakontakt, en viktig bit som tyvärr inte får så stort utrymme i utbildningen. För ja, att vara lärare innebär så mycket mer än att bara undervisa och ämneskunskaper. Fostran och omsorg är två andra stora dimensioner av det flerdimensionella läraryrket.Det är nog många där ute som inte förstår det. Helt ärligt är det där med föräldrarkontakt lite nervöst, tänk att lilla jag en dag t.ex. ska hålla i ett utvecklingssamtal. Fast det kommer nog gå bra den dagen och inget jag tänker oroa mig för i dag.  Hur som helst, jag har mycket i skolan just nu. I dag efter skolan ska jag i alla fall hinna träffa tre saknade tjejer: Emma, Madde och lilla Emmy. Ikväll blir det gymmet men nu ska jag svida om för en promenad innan jag lär hem för en dusch och frusost. Ha en fin tisdag alla, det ska jag ha.