Denna vackra målning fick jag av min älskade farmor i julklapp och hon har gjort varje penseldrag på denna underbara tavla. Den passar så fint i min lägenhet och jag älskar den. Jag brukar titta på den flera gånger per dag och drömma mig bort... Min farmor är en underbar person på alla sätt och vis, detta är en av de bästa presenterna jag någonsin fått. "Blickar mot framtiden"
Kan inte någon gå in i en bokaffär och köpa lite bra böcker till mig för allt jag vill är att ligga i sängen eller sitta i soffan och läsa bok efter bok. Min läslust de senaste dagarna är enorm och det var länge sen jag kände såhär. Trodde att min läslust var helt borta tack vare all kurslitteratur men nu är den tillbaka. Jag är överlycklig! Fast nu är det så att jag inte har tid att läsa eller gå till en bokaffär för jag måste jobba. På söndag när jag slutat jobbet där vid tre ska jag läsa och läsa tills jag somnar... Kan inte ni kära läsare lämna lite bra boktips till mig för det behöver jag. Kommentera nu och skriv vilken bok eller vilka böcker jag inte får missa, snälla. Jag gillar det mesta.


Idag fyller Johan år och han blir rätt gammal, 25 år. Grattis Johan! Jag har jobbat kvällspasset sen i tisdags nu och för varje kväll som går blir det mer att göra. Idag har det rullat på i non stop, jag fick kasta i mig dagens lunch/middag som var en räksallad á la Elin. Denna kväll jobbade jag i alla fall tillsammans med Anton, Niklas och Emma vilket gjorde hela arbetspasset roligt. Imorgon och på lördag väntas kvällsskiftet igen och om samma mönster håller i sig hela veckan ut så vill jag inte ens tänka på hur mycket det kommer att bli, säkert kaos med stort K. Nu ska jag ta en dusch, pilla ur några stickor från min hand (hatar plankstek!) och sedan krypa ner i sängen.