Nu har jag och mamma tittat på ännu en film, Funny People. Filmen är full med roliga penisskämt och Adam Sandler spelar en komedistjärna utan vänner och familj. Första timmen av filmen  tycker jag är riktigt bra men sen rinner allt ut i sanden. Med andra ord är filmen alldeles för lång. Nu ska jag titta på "I En Annan Del Av Köping". Jag tror ni redan har förstått att soffan har varit min bästa vän denna helg.

Nu håller min pappa på att laga dagens middag, korvstroganoff. Min pappa är enligt mig den allra bästa kocken och hans korvstroganoff tillhör nog min topp fem när det kommer till mina favorit maträtter. Mmm, bara tanken av pappas korvstroganoff gör mig hungrig och vilken tur att maten strax är klar. I väntan på maten ska jag titta på Nalle Puh med Albin.

Jag och min blogg återkommer på riktigt när jag är frisk. Det bästa är att jag mår bättre i alla fall. Denna lördagskväll har jag och min underbara mamma tittat på en fin film, The Time Traveler's Wife En helt okej film som ännu en gång bevisar hur fin och stark kärleken kan vara mellan två personer. Nu tänkte jag sova, god natt vänner!


"The Time Travelers Wife is based on the best-selling book about a love that transcends time."