Jag kom nyss innanför dörren, har jobbat i flera timmar nu, 14 timmar blev det. Vi har haft musikkväll och vilket tryck det var hela kvällen, både på dansgolvet och i baren. Jag och Robert fick beröm av en polis som var där över vår alkoholservering, han var inte i tjänst denna kväll, vi två har tidigare haft honom i en utbildning om vilka droger som vanligtvis förekommer inom krog- och nattlivet. Ansvarsfull alkoholservering. Nu är det på god tid att jag kryper ner i sängen, inflyttningsfest här hos mig imorgon och har en del att fixa. Jag har längtat efter morgondagen länge nu, många fina vänner som kommer hit och skålar. Fast jag är pigg nu, tröttheten försvann där efter treslaget någon gång.

Idag när jag satt i frisörstolen och såg mitt hår falla till golvet kom jag på att jag är lite avundsjuk på min frisör. Hon är snygg, trevlig och alltid så positiv. I somras gifte hon sig med sin hockeyspelare och nyligen flyttade de in ett stort hus med lantlig inredning. Direkt efter bröllopet åkte de iväg på en lång bröllopsresa, till den fascinerade landet på andra sidan Atlanten, förenta staterna. Hon talade om hur lycklig hon är och det behöver man inte ens fråga för det syns på långa vägar. Jag hoppas att även jag får träffa mannen i mitt liv någon dag, han får gärna vara fotbollsspelare eller rockstjärna. 

Min frisör, Ingrid, som jobbar på Klipperian här i Borlänge är helt grym. Hon kan alltid förändra mitt hår till det bättre, jag har aldrig varit missnöjd när jag gått där ifrån. Dessutom är hon hur trevlig och gullig som helst.