Jag kan inte sova så jag gick upp och fyllde ett glas med vatten. På vägen tillbaka mot sängen passade jag på att vinkla persiennen lite och titta ut. Det snöar för fullt och marken är vit.

Idag vaknade jag av mig själv strax innan åtta, pigg och glad. Jag begav mig genast ut på en promenad, en lång, till en början var det riktigt halt men efter ett tag blev jag van och fick upp farten. Jag tog en vända förbi mamma och hennes söta dagbarn, där fick jag kaffe, en hårdmacka och en satsumas, gott. Kylskåpet står numera ute i hallen och köket är helt borta. Jag kommer inte känna igen mig ikväll när jag kommer dit på besök, ett helt nytt kök med nya vitvaror och allt, förväntansfull. Jag tog med mig Albin i vagnen när jag gick igen, han ska nämligen tillbringa större delen av dagen tillsammans med mormor. Nu har jag lämnat av honom hos mormor och jag tänkte ta fram dammsugaren. För strax kommer Madde hit, vi ska ut på lite inredningsjakt. Mina nya högtalare till datorn är grymma, i love music.

Jag är fortfarande lite snurrig i bollen efter dagens lilla olyckshändelse och min övre läpp är större än normalt. Så kan det gå när man har en liten lillebror som har svårt att ligga still när man ska försöka få honom att sova middag. Som plåster på såret träffade jag Therese, vi tog en kaffe och planerade helgens halloweenklädsel. Vi själva tycker att vi kommit på den absolut smartaste och bästa utklädandet, ganska enkel också. Nu har Therese flyttat ännu längre ifrån Borlänge eftersom hon blivit sambo i Hedemora. Det är tur att hon tycker att jag är så rolig att umgås med så hon mer än gärna tar sig en tripp in till Borlänge lite då och då. Idag fick jag äntligen hem min vardagsrumslampa som jag väntat på sen i augusti, ska bara försöka locka hit pappa så den kommer upp, jag hoppas den har varit värd allt tjat och väntan. Allt är i och för sig bättre än den glödlampa som hänger rakt upp och ner nu. Jag hoppas en viss person kommer förbi och äter lite pannkakor med mig ikväll, kanske vill han se filmen jag köpte idag också, Sex And The City - The Movie.