Nu lyssnar jag på en låt, en speciell låt. Texten är enkel men bedårande. Jag vill att denna låt skall spelas på mitt bröllop, mitt framtida bröllop. På ditt och mitt bröllop. För allt jag vill är att du och jag en vacker dag ska stå där framme vid altaret och lyssna till denna låt som man och hustru. Mina tårar kommer att rinna av lycka.
Idag känner jag mig lite hängig och deppig men det är enbart tack vare min förkylning som vägrar att bli bättre. Större delen av dagen har spenderats liggandes i sängen tillsammans med en trave kurslitteratur. Just nu ligger jag inte enbart i fas med kursens instuderingsschema utan till och med en bit före. Så jag gissar att jag gjort lite nytta även denna dag. Imorgon väntas en heldagsutflykt till Siljan tillsammans med "klassen" och förhoppningsvis kommer vi att få lite större förståelse efter dagens slut. Jag ser fram emot en heldag ute i skogen tillsammans med mina kurskamrater och min termos med varm choklad.

För mindre än en vecka sen sov jag naken och utan täcke, ändå svettades jag. I natt sov jag med duntofflor, pyjamas och mitt duntäcke, ändå frös jag. Sommaren är slut och hösten seglar in över vårt land.