Jag sitter och myser i min gråa huvtröja från Reebok och lyssnar på bra musik. Jag älskar den här tröjan, den är både skön och snygg. Dessutom en välanvänd födelsedagspresent från Madde och Markus. 


Jag i min huvtröja (gammal bild)

Just nu är det någon där ute som jag skulle kunna göra vad som helst för, bara jag fick den där varma kramen och höra det där härliga skrattet. Det är typiskt att den personen befinner sig i Köping av alla städer och jag här i Borlänge. Om jag ska vara riktigt egoistisk så tycker jag faktiskt att han hade kunnat spela godnattvisor för mig istället för allt folk på den där festivalen i Köping, jag förtjänar livemusik mer än någon annan efter tre intensiva arbetsdagar. Men denna kväll får jag nöja mig med min röda iPod istället.

Idag har jag invigt min nya och gråa solstol på min uteplats och visst har jag redan fått lite färg. Varje sommar tackar jag mina föräldrar lite extra mycket för mina bra gener som ger mig färg både lätt och fort när solen är framme. Nu är det på tiden att jag gör mig i ordning och inte latar mig mer för har en del saker att uträtta innan jag börjar jobbet klockan tre denna eftermiddag. Igår efter jobbet åkte jag hem till mitt ex och hjälpte honom att städa ur hans lägenhet, nu skiner det fint i hans gamla badrum. Jag vet att jag är världens snällaste ex flickvän. Alldeles strax ska jag cykla till Hemköp och hämta ut två par skor till mina bröder, Rasmus och Tobias är snart ägare till ett par vita converseskor. Jag vet att jag är världens snällaste storasyster.