Den här månadens inköp blev en pulsklocka. Jag hoppas att den ska komma väl till anvädning. Det får visa sig helt enkelt.

Oh yeah, tre segrar på rad i Wordfeud. Jag avslutade nyss en riktigt jämn och spännande match mot Göran, det slutade med att jag vann med ynka tre poäng. Det går bara bättre och bättre för mig. Det känns mycket bättre nu än efter att jag förlorade stort mot både pappa och Anna N tidigare. Fast nu måste jag plugga lite till så jag kan ha myskväll med Annsi senare. Skulle någon vilja möta mig så heter jag något så påhittigt som: Elin Lindroth.

- You won against Gyras

- You won against Jaanni

- You won against hippiepippi
Då var jag igång på riktigt med träningen. Nu kör vi. Jag har fått ett personligt träningsprogram att följa. Jag har nämligen skaffat mig en personlig tränare och inte vem som helst. Jag har haffat den allra bästa. Så nu är jag otroligt motiverad för en bra och rolig träningshöst. Efter att jag skrivit min tenta i ekologi ska jag köpa mig ett gymkort, då ska det köttas. Eller vad säger du, svägerskan? Mitt träningsprogram är gjort av ingen mindre än min fantastiska bror Niklas. Jag litar på honom fullt ut, han är och har alltid varit en träningsnarkoman, han har läst kurser om kropp, kost och träning på högskolan, han spelar bandy och är även tränare för u-laget i Borlänge Bandy. Sedan känner jag att jag inte vill misslyckas när någon har koll på mig, då kommer tävlingsmänniskan och envisheten i mig fram. Pass nummer ett är nu avklarat och det svåraste var att tänka på det där med pulsen men det blir nog bättre efter några gånger.

Träningshöst it is
.