Taxin står strax utanför min dörr och jag känner mig redo för att anta London i ett par dagar. Gissar att dem flesta ligger och sover medan jag nu lämnar Borlänge-hooden. Lovar att komma med en uppdatering om våra Londondagar här i bloggen, så håll utkik igen i början av nästa vecka. Vilka känslor det sprudlar i min kropp just nu, är nog mest förväntansfull tror jag och lite nervös. Ta hand om er här hemma och smäll inte av er några kroppsdelar på sista april! Arrivederci!

image39
Två Arsenal - fans

Klockan 05,49 avgår tåget från Borlänge station som ska ta mig och servitris T till Arlanda. Ni kanske tycker jag är knäpp som sitter framför datorn och inte ligger i min säng och sover just nu. Ligger faktiskt nerkrupen i min säng med laptopen i mitt knä, vilken frihet det är att kunna förflytta sin dator dit man själv vill vara för stunden. Fast blir ingen flygtur till London för min dator denna gång, den får helt enkelt vänta här hemma. Jag kan nämligen inte sova, vänder och vrider på mig hela tiden och stup i kvarten slänger jag en blick på klockan i oro över att jag försovit mig. Väskan är så gott som färdigpackad, lite skönhetsprodukter som ska stoppas i efter användning imorgon bitti. Tror att jag aldrig har haft såhär lite med mig någon gång när jag lämnat Sveriges gränser, har begränsat mig väl och ändå har jag säkert alldeles för mycket med mig i klädväg. Ni som känner mig vet att jag gärna skulle vilja ha med mig minst fem par skor, en väska till varje väl uttänkt outfit och miljontals med smycken. Har gjort detta misstag några gånger och fått släpat runt på en blytung väska där mindre än hälften blivit använt. Så denna gång tänkte jag försöka packa smart, nöjde mig med två par skor, en väska utöver handbagaget och några få halsband och armband. Och visst har jag fått med mig allt och det bästa är att jag nu får dra runt en lätt väska. Har kollat igenom handbagaget minst tre gånger där dem viktigaste attiraljerna är väl nedpackade som t.ex. flygbiljett, pass, kamera, pengar och visakortet. Om jag glömt något så märker jag nog det väl framme i London, har aldrig gjort det förut men den ständiga oron finns alltid där ändå. Slappna av Elin, allt löser sig! Nej, dags att försöka få några timmars sömn i kroppen.

image37
Therese, var inte orolig för min väska går faktiskt på hjul ...
I tisdags umgicks jag i flera timmar med min kusin Sofia, vi njöt av varandras sällskap och det fina vårvädret. Nu för tiden umgås jag alldeles för lite med Sofia, som inte bara är min kusin utan så mycket mer, hon är även en utav mina allra närmaste och bästa vänner. Det skiljer två år mellan oss och här stämmer detta talesättet väl in "åldern är bara en siffra", för åldersskillnaden har ingen som helst betydelse och varför ens haka upp sig på något sådant. Jag trivs oerhört mycket i hennes sällskap, hon får mig alltid på bra humör. Ingen kan lyssna och komma med kloka råd som denna tjej, hon förstår sig på mig. I hennes närhet känner man sig alltid älskad och betydelsefull. Inte tala om hennes livsglädje som smittar av sig direkt och hennes obeskrivligt underbara skratt. Det finns få som henne och jag har turen att ha henne i mitt liv. Känner knappt någon annan som är så genomsnäll och omtänksam som Sofia alltid är. Hon bjuder alltid på sig själv och utstrålar självkänsla och stor självsäkerhet. Sofia, min kusin och framför allt min vän är en snygg tjej som jag värdesätter högt i mitt liv och älskar av hela mitt hjärta. Sofia, jag hoppas att du alltid kommer vara en del av mitt liv.


image36
"En söt liten flicka med framtiden framför sig..."