I går kväll kände jag för att vara en extra snäll storasyster. Så jag ställde mig och lagade middag till mina underbara bröder när dom kom hem från sina jobbpass på ICA lagret. Jag gjorde några Quesadillas, lättlagat och resultat blev mycket gott enligt bröderna. Till dessa quesadillas serverade jag en guacamole på turkisk yoghurt och en grönsallad.

 

Quesadillas, 3 st.

 

  • 6 stora tortillabröd
  • 1 paket pepparsalami (jag tog vitlökssalami denna gång)
  • Philadelphiaost
  • 1 rödlök
  • Riven ost

 

Skiva salamin i tunna skivor och hacka rödlöken. Bred philadelphiaost på ena sidan på alla tortillabröd. Strö över pepparsalamin, rödlöken och riven ost på tre av tortillabröden och använd de andra tre som ett lock upp på dessa (lägg ”philadelphiaost sidan” inåt mot garneringen). Lägg lite steksmör i en stekpanna och lägg i en Quesadillas och vänd när den fått en fin brunfärg. Gör detta med alla tre och sedan skär du i pizzaslice-bitar om du vill.

 

 

 

 

 

I söndags var jag inte den piggaste tjejen i stan. Jag packade en väska med lite kläder och lite nödvändigheter och sedan cyklade jag hem till bästa Nygårdsdalen. Tänkte passa på att bo i huset medan mina föräldrar är i Visby en vecka. I söndags vaknade jag till efter en härlig promenad och efter det njöt av en tallrik med smoothie gjord på hallon från trädgården och en bra bok. Det är helt underbart att vara här hemma, speciellt nu när det har varit fint väder i två dagar. Sitta i trädgården i en solstol och lapa sol om eftermiddagarna. Ljuva livet. 

 

 

Lite bilder från i går kväll. En mycket rolig kväll!