Det var en person som sa något bra till mig idag, precis det jag behövde höra. Nu ska jag lägga allt bakom mig och gå vidare. Jag kommer få offra en del saker på vägen men vad gör det när jag kommer må så mycket bättre efteråt.

Tidigare i veckan vann jag en budgivning och idag kom en urtjusig väska hem till mig med posten. Jag fick tag på en gobelängväska för endast 32 kronor. Jag tänkte inviga väskan redan idag när jag ska cykla till jobbet, den kommer passa perfekt i min cykelkorg.


image318

Jag kom nyss på att igår (onsdag) var en bra dag. Jag och en vän redde ut en hel del missförstånd så nu är vi vänner igen. Hela eftermiddagen spenderades med lillkillen som alltid lyckas få mig att må sådär bra som ingen annan kan. Mot kvällen åt jag mat och tittade på film med tre högklassiga vänner. Filmen var lång och påminde lite om en annan film men den var bra, mycket bra. Dagen avslutades i en annan del av stan där jag somnade i en trygg famn och jag önskar att jag fick somna i den famnen varje kväll.image317
Ray Charles - Hit the road Jack