Jag är inne i en intensiv period med mycket att göra och det kommer att fortsätta såhär tills den 4 juni då jag skriver min salstenta i matematisk begreppsbildning och när den är inlämnad tar jag sommarlov. Jag har börjat jobbat mycket nu, så det blir ett evigt pusslande med skola och jobb. Träningen prioriterar jag fortfarande högt, jag mår inte bra om jag inte får min träningsdos. Så i lite mer än en månad kommer jag vara fullbokad, hoppas nära och kära har överseende med det. Ikväll ska jag på ett möte, säsongens matcher ska bokas in för P06-laget jag skall träna tillsammans med Hanna. Nu ska jag ta en promenad till gymmet och därefter tar jag en längre promenad istället för att träna cardio inne på gymmet. Bjuder på lite bilder från senaste dagarna! 

 

God proteinshake & härligaste kollegan på jobbet! 
 
Gissa om jag var nöjd ;) Kortspel med bröder & mamma 
Nybakade frallor en lördagsmorgon
 
Långpromenad med Albin, gjorde två stopp. Först glass i solen och sen lek i en lekpark. 
 
Älskar dessa mornar, starta dagen med en promenad i solen.
 
Borlänge marknad med Albin!
 
Härliga och hårda pass på gymmet - här ett axelpass! 
 

Bästis konstutsällning! Jag är så stolt. 
 
 

Hittills denna vecka har jag mest lyssnat på Frank Ocean här hemma och fler lyssningar lär det bli. Det funkar till det mesta, om jag så till exempel pluggar, städar eller vilar en stund. Här kommer två godingar ni borde lyssna på, två av mina favoriter. 

 

Frank Ocean - Lost 

Frank Ocean - Super Rich Kids

 

 

 
 

Vill återigen tipsa om att min talangfulla bästis, Anna Pers Bräcke, som har skaffat en tumblr-sida. Här kan ni se ett smakprov på alla hennes fantastiska verk. Visst är hon grymt duktig? Mitt bästa tips är att spara hennes sida bland dina favoriter! 

 

http://annabracke.tumblr.com/ http://annabracke.tumblr.com/ http://annabracke.tumblr.com/