Jag provade ett nytt recept på en klassiker. Det blev en riktigt god kladdkaka, kanske den godaste ever. 


Lyxig kladdkaka


200 g mjukt smör

4 dl socker

4 ägg

3 dl mjöl

1 dl kakao

1 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpulver

100 g mörk choklad

 

Vispa smör och socker krämigt. Vispa ner ett ägg i taget. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör ner det i smeten. Smält chokladen och rör till sist ner den. Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h. Servera gärna med lättvispad grädde!


Lycka till!Jag tänkte slänga mina gamla Converse men sen kom jag på att jag faktiskt kunde piffa upp dom litegrann. Sagt och gjort. I lördags satt jag mig på den lilla uteplatsen i skuggan hemma hos mina föräldrar och piffade upp mina älskade Converse. Med hjälpa av en kniv, en tång och ett gäng nitar så är dom användbara igen. Lite annorlunda och jag gillar't.

Förra helgen var jag även på ett vackert dop. Lilla Nellie Gun Elsie döptes i Stora Tuna Kyrka. Nellie är Micke och Nathalies söta lilla dotter, Micke är en kär och nära före detta arbetskamrat. Även mer känd som kock-Micke för er som hängt med här ett tag. Sällskapet dagen till ära var bästa Erik. En otroligt vacker ceremoni och efteråt bjöd dom på god mat med tårta till efterrätt, en mycket fin söndag.  
Fina lilla familjenStolt pappaErik med lilla charmtrollet