Snart ska jag traska till Kupolen i detta ruggiga höstväder för att möta min härliga kurskamrat Sanna som slutar för dagen på Dressmann. För ikväll ska Sanna bjuda med mig på hockey, vi ska se Borlänge HF mot Falu IF i Borlänge ishall. Det är nämligen så att Sannas pudding till pojkvän spelar i Borlänge och jag gissar att han har en hel drös med läckerbitar till lagkompisar. Eftersom jag inte har träffat min egen snygging på över en vecka så får jag nöja mig med att titta lite smått på svettiga hockeyspelare. Jag ska försöka styra upp en dejt med Johan efter matchen för jag är i behov av lite kärlek. Tur att jag i alla fall får hela helgen tillsammans med min drömkarl eftersom vi åker till Stockholm på fredag. Vi ska bo på hotell, gå på teater, äta god mat och shoppa tillsammans med Madde och Markus. Nu är det dags att göra sig i ordning för hockeykväll, jag ska klä mig varmt.

Igår ställde jag upp och jobbade även fast jag egentligen inte hade tid. Dessutom, fick jag lov att jobba 11,5 timmar istället för 8 timmar. I min egen planering för att hinna med allt som skall göras idag hade jag tänkt stiga upp vid halv sju, senast sju. Självklart orkade jag inte kliva upp när väckarklockan ringde imorse eftersom jag kom i säng vid tre i natt. Jag behövde mer sömn för att ens orka med allt som skall göras idag. Jag ligger långt efter i min planering och får stanna upp länge ikväll och ändå försöka ta mig upp riktigt tidigt imorgon. Jag ligger långt efter med min rapportskrivning och snart börjar det bli riktigt tveksamt till om jag ens kommer att bli färdig i tid. Fast på något mirakulöst sätt måste jag skicka in en välskriven rapport i tid.


   

Igår låg dessa två skivor i min brevlåda. Jag lyssnar på dessa om och om igen samtidigt som jag bläddrar i konvoluten. Bra musik förgyller min vardag. Hellre lär jag min alla Mando Diao's texter utantill än sitter och skriver på någon förbannad värdelös rapport.