Välkommen till världen Elin och Martins lilla dotter! Kärlek, lycka och glädje.


Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött.
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!


Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.


Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.


Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.Grattis finaste Elin och Martin till er lilla skatt! Jag hoppas ni mår bra alla tre! ♥


Ännu en helg som gått till sin ände. Jag hade önskat att jag var pigg och utvilad inför den kommande veckan men istället är jag helt slut från topp till tå. Det har varit min jobbhelg och jisses, den värsta på mycket länge. I lördags hade jag 137 frukostgäster att ta hand om helt själv och det mina vänner är ingen lek. Svettigt värre. Efter frukosten är det bara att förbereda inför lunchen, jag hann bara slå upp portarna för lunchen och sen small det till. Det kallas för Invasion, observera versalen i början. Jag och Josefin slet som två djur, vi var ute i restaurangen medan kön aldrig tog slut, disken växte och det ena med det tredje tog slut. Det var så sjukt svettigt. Fast med lite förstärkning så fixade vi biffen som var lite extra kryddad med blod, svett och tårar.


Efter nio intensiva timmar mötte jag upp min kära mor för att tillsammans bege oss ut till Tunet och heja på min bror och grabbarna i Borlänge/Tuna bandy i säsongens sista match. När slutsignalen gick var det bara att applådera och buga för grabbarna som har vunnit varenda match denna säsong, obesegrade. Inte nog med det, tillbaka i Allsvenskan nästa säsong. För att citera Albin 5 år efter matchen: - Elin, jag har tårar i ögonen för att jag är så glad, killarna är så duktiga. Medan Niklas och grabbarna firade natten lång låg jag och sov gott i min säng.


I dag var ännu en stressig och svettig dag på jobbet, strax över hundra frukostgäster med en drös utcheckningar och ett smockfullt värdshus hela lunchen. Avslutade jobbhelgen med ett pass på elva timmar. Jag satt ner en gång under lördagen och söndagen och det var en kisspaus på tre minuter. Det är tur att det bara är sportlov och Vasaloppsveckan en gång per år. Nu dags för lite efterlängtad vila och sömn. Hoppas ni har haft en fin helg!

Albin och Niklas efter matchen

Jag behöver en paus här ifrån i ett par dagar. Det kanske ni har förstått litegrann med tanke på den glesa uppdateringen senaste tiden. Jag kommer tillbaka inom kort! Jag vill tipsa om en annan blogg som vaknat till liv, morbror Thomas.