Vill bara önska alla mina fantastiska och fina läser ett riktigt gott nytt år innan jag drar på årets nyårsfirande här i stan med Annsi och Kristoffer. Jag är laddad i min långklänning och hollywoodlockar för en awesome kväll. Jag har bestämt mig för att 2011 ska bli ett kickass år för min del. Var så säkra, vi hörs nästa år. Happy New Year To You All!  


I wish you all a wonderful year... 2011!


Det gick bra att jobba idag. Fick till och med en komplimang för min hesa röst av en gäst, han tyckte att jag hade en mycket sensuell röst dagen till ära. Vissa av våra stamgäster är bara för goa och härliga. Nu ska jag snart lägga mig i sängen, känner att jag behöver spendera lite tid på min spikmatta. Min rygg skulle nog tycka om mig lite extra då i alla fall. Samtidigt ska jag passa på att bläddra i lite receptböcker jag har här hemma. Jag ska stå för desserten till nyår, vilket jag mer än gärna gör. Det gäller bara att komma på vad jag ska göra, först brukar jag inte ha en aning och sen slutar det alltid med beslutsångest. Just nu leder förslaget jag fick av min kära faster på Facebook. Vi får se vad det blir. Sen ska jag börja med en ny bok som jag fick i julklapp och bara läsa tills jag somnar. Fina läsare, vad har ni för nyårsplaner?Så här mysigt har jag det bredvid min säng på kvällarna när jag ligger och läser.

Äntligen, snart får jag gå till jobbet. Jag sitter här med ett leende på läpparna för att jag äntligen känner mig pigg nog för att gå till jobbet. Känns skönt att äntligen få göra något, var lite väl rastlös igår vill jag lova. Så nu ska jag kamma ut håret och sedan ta mig mot jobbet. Vi kanske hörs senare idag. Annars får ni ha en jättebra onsdag.